web
analytics
 

Blog van Roos 

15-3-2018

Dagboek van Roos
Waaah, ik verveel mij 🙃. Na de voorjaarsvakantie zijn mijn pensionvriendjes weer naar huis gegaan. Niemand om mee te spelen hier. Ben buiten maar even een frisse neus gaan halen. Gelukkig zijn mijn mensenvriendjes bereid mij bezig te houden. Elke kat heeft immers zijn personeel 😉. Ik, Roos de huiskat, ben in afwachting van nieuwe kattenvriendjes om mee te spelen en kattenkwaad uit te halen 😻. Is jouw kat nog op zoek naar een speelkameraadje tijden de vakantie? Reserveer dan snel een plekje in het Kattenparadijs. Hopelijk snel tot ziens! Voor een reservering ga naar: http://bertenbink.nl/Reserveren-Katten

Mariska dank je wel voor deze inzet..


26-1-2017

Dagboek van Roos..

Hallo lieve poezen en katten vrienden.
Hier weer even een Updaté van deze kant!
Ja met mij gaat het heel goed,ik krijg knuffels kroels genoeg,onlangs weer een een leuk mandje gekregen met een dak erboven..lekker warm kan ik je vertellen😁..ja ze doen me wel verwennen😍😎 hier bij Bert&Bink in het Kattenparadijs..
Maar wat ik jullie nog even wilde vertellen,is dat mijn asiel vriendjes en vriendinnetjes Noir, Sappie,Luna,Cindy,Sjaak, Dolly en Misty,allemaal een nieuw baasje hebben gekregen..wel een beetje stilletjes hier..maar er komen weer nieuwe vriendjes hoorde ik zojuist in de wandelgangen..ja mijn oren zijn heel goed😉😸...Ik hou jullie wel op de hoogte,als zo dadelijk de nieuwe vriendjes komen..tot heel snel maar weer,dikke kus van Roos 😽😽😽


7-12-2017

Hallo allemaal. Wat mij vanochtend toch overkwam. Stond daar ineens een entertainmentteam voor mijn neus. Lang uitslapen in het Kattenparadijs was er dus niet bij. Met mijn pensionvriendjes Max, Sel en Guusje begonnen we eerst rustig met een warming up. Leuk joh, we deden allemaal snuffelspelletjes. Daar ben ik toevallig heel goed in. Daarna begon het sportieve werk en deden we wie het hoogst kon springen achter een veren hengel aan. Nou ik kan je vertellen dat ik met 3 pootjes prachtige sprongen kan maken. Iedereen had de grootste lol. Na al deze inspanning begonnen we aan de cooling down en genoten we van aaitjes en knuffels. Tegen de middag werd het toch echt tijd voor een siësta, dromend van mooie sprongen in de lucht.

4-12-2017

Halloo lieve katten vrienden.
Zoals jullie allemaal wel weten,ben ik Roos de huiskat van Bert & Bink..
Ze hebben aan mij gevraagd of ik een dagboek wil bijhouden..en natuurlijk ga ik dat doen..
Sinds kort hebben wij asiel katten..en ik vind dat helemaal fantastisch,.
Maar nu mag ik het grote nieuws aan jullie vertellen!
Sjaak Dolly en Cindy krijgen een nieuw baasje..
Maar voorlopig zijn ze hier nog eventjes..
Ik heb al door het hek kennis met ze gemaakt..
En dat ging helemaal goed,geen ruzie gemaakt..
Ik hoorde in de wandelgangen dat er weer 2 kattenpoezen komen,wanneer dat kon ik niet goed verstaan.
Ik hou jullie wel op de hoogte.
Ik ga weer..hoor dat er katten knuffelaar komt,daar wil ik wel gebruik van maken.
Toedels en een kattenpoot van Roos xx